SİYASET

Şahin, kanun teklifi için destek istedi

Hüda Par Batman İl Başkanı Davut Şahin, Hüda Par’lı 4 vekilin soykırıma karışan çifte vatandaşlar hakkında meclise sunduğu Vatandaşlık Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifine destek istedi.

Şahin, kanun teklifi için destek istedi
26-06-2024 16:23
26-06-2024 16:24
BATMAN

Hüda Par Batman İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki parti yöneticileri, gazetemizi ziyaret etti. Şahin, Hüda Par’lı 4 vekilin hazırladığı ve meclise sunduğu Vatandaşlık Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi hakkında konuştu. Şahin, hazırlanan kanun teklifiyle İsrail vatandaşı olup, Gazze’de masumların katledilmesi için oluşturulan orduya yazılan kişilerin çifte vatandaşlıklarının sonlanılmasını istediklerini ve bu konuda kamuoyundan destek beklediklerini söyledi. 

SİBADAŞ HAKSIZ YERE CEZA KESİYOR

Gerçekleşen ziyarette Batman gündemini de değerlendiren Şahin, SİBADAŞ’ın kentte birçok vatandaşa haksız yere kaçak doğalgaz cezası kestiğini ve bunu önlemek için parti olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek “Haksız yere kesilen kacak doğalgaz cezaları parti olarak bizim en güncel konularımız arasındadır” dedi.

“KARARI DOĞRU BULMUYORUZ”

Tasarruf tabirleri kapsamında Petrolspor altyapısından desteğini eri çeken TPAO’un almış olduğu karara da değinen başkan Şahin “bin 50 çocuğumuzu spordan mahrum bırakacak bu kararı doğru bulmuyoruz. Umarız bu yanlış karardan dönülür. Parti olarak bu konuyu gündemimize alıp gerekli girişimlerimizi yapacağız” dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA