GÜNDEM

Şehit Şeyda Yılmaz'ın Kabri Ziyaretçi Akınına Uğradı

Sivas'ta şehit Şeyda Yılmaz'ın kabri ziyaretçilerle dolup taştı. Ziyaretçilerin duygusal mektupları ve çocukların çizdiği resimler dikkat çekti.

Şehit Şeyda Yılmaz'ın Kabri Ziyaretçi Akınına Uğradı
27-09-2024 21:10

Sivas'ta bulunan şehit Şeyda Yılmaz'ın kabri, ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretçilerin çiçeklerle donattığı ve duygusal mektuplar bıraktığı kabir, duygusal anların yaşandığı bir mekan haline geldi. Mektuplarda, "Şeyda abla, seni çok seviyorum. Ben şehit olacağım diyordun ve isteğin yerine geldi. Keşke daha uzun yaşasaydın, mekanın cennet olsun. ", "Seni çok seviyorum. Sen benimsin, ben senin. Benim ailemsin ve benim ailemden biri koptu ayrıldı. Teyze, beni çok üzdün. ", "Seninle konuşmak içimi rahatlattı. İlk defa bu kadar rahatım. Sen orada acaba rahat mısın? Senin fotoğrafına bakıp duruyorum. Seni hiç unutmadım, unutmayacağım da. Sen de beni asla ve asla unutma. Sen benim iyi ki teyzemsin, hala da öylesin. Sen benim en iyi teyzem ve annemsin. " gibi duygusal ifadeler yer aldı. Ayrıca, bazı çocuklar tarafından çizilen şehidin resimleri de kabrine bırakılan mektuplar arasında yer aldı.

Ziyaretçiler tarafından getirilen sevdiği çikolataların ikram edildiği kabirde, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Fatih Deveci ve Çankırı'dan gelen şehit aileleri de yer aldı.

Deveci, ziyaretçilerin ilgisinden ve desteklerinden memnun olduklarını belirterek, "Tüm Sivas neredeyse Şeyda'mızı bağrına basmış vaziyette ve onunla beraberler.

Bizim Türk toplumundan istediğimiz sadece bir güne has değil, bundan sonraki süreçte de Şeyda'mıza, diğer tüm şehitlerimize olan ilgi ve alakanın devam etmesi, onların unutturulmaması. " dedi. Şehit Yılmaz'ın dayısı Fikri Doğan ise, Şeyda'nın çikolatayı sevdiğini belirterek, "Onun isteğini yerine getiriyoruz. Kabrine ziyarete gelenlere ikram ediyoruz. İnsanlar her yerden geliyor, hiç tanımadığımız insanlar acımızı paylaşıyor. Allah herkesten razı olsun. " şeklinde konuştu. .

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA