YAŞAM

Sel mağduru aile unutuldu mu?

Batman’da 19 Kasım 2023 tarihinde meydana gelen sel felaketinde Güner Ailesinden 3'ü çocuk 4 kişi sele kapılarak ölmüştü. Güner Ailesi, aradan geçen onca zamana rağmen verilen sözlerin tutulmamasını eleştirdi.

Sel mağduru aile unutuldu mu?
07-10-2024 17:15
07-10-2024 17:17
BATMAN

DESTEK GÖRMEDİK

Şiddetli sağanak sonucu annesi Lalihan ve üç çocuğunu kaybeden Hakkı Güner (30), acılarının halen dinmediğini ve ihtiyaç duydukları desteği göremediklerini ifade etti. Acılı baba Güner “Selde annemi ve üç çocuğumu kaybettim, evimiz başımıza yıkıldı, selden sonra cüzi bir maddi yardım dışında hiç kimseden destek bulamadık” dedi.

ACILI BABADAN YARDIM ÇAĞRISI

Hem psikolojik hem ekonomik olarak yaşama tutunmaya çalıştıklarını belirten baba Hakkı Güner “Şu anda Ahalat’ta mevsimlik işçi olarak tarlada ailemle birlikte gündelikçi olarak çalışıyoruz.  Çocuklarım okulda olması gerekirken bakacak kimse olmadığı için beraberimizde getirmek zorunda kaldık. Başımızı koyacak bir evimiz yok. Barınma ve geçinme sorunumuz var. Yapacak bir işimiz de yok. Sosyal Hizmetler Bakanlığından, milletvekillerden,  valilikten, belediyeden, hayırsever iş insanlarından yardım bekliyoruz. Bir işe ve ailemin barınacağı bir eve ihtiyacımız var. Allah rızası için bize yardım edin” dedi. Aileye 05376160472 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA