GÜNDEM

SERAMİKLER, KALİGRAFİ İLE SÜSLENİYOR…

Hobi olarak başladığı Kaligrafi Sanatını, gördüğü ilgi ve yoğun rağbet nedeniyle geçim kaynağına dönüştüren Mehmet Karayılan, sanatını ölene dek sürdüreceğini kaydetti.

SERAMİKLER, KALİGRAFİ İLE SÜSLENİYOR…
09-08-2017 21:24

“HOBİ OLARAK BAŞLADIM”

Kaligrafi Sanatı ile süslenen seramikler, son dönemlerin en fazla rağbet gören hediyelik eşyaları arasına girdi. Kaligrafi Sanatına hobi olarak başlayan Mehmet Karayılan, gördüğü yoğun ilgi sonucu sanatını, mesleğe dönüştürdü. İşini severek yaptığını söyleyen Karayılan “Arkadaşımın isteği üzerine seramik tabağa Kaligrafi Sanatı ile süsleme yaptım. Çok beğenildi. Bunu geliştirip, tablolara çizmeye başladım. Askerdeyken, tablo bulamadığım için tabakları süsledim. Tamamen hobi olarak başladığım bu işi, şuan maddi gelir kaynağı olarak sürdürüyorum. Siparişler sadece Batman’dan değil çevre illerden de geliyor” dedi.

“KURSLARIN AÇILMASINI İSTİYORUZ”

Batman’da bu sanata dönük kursların açılmasını isteyen Karayılan “Batman’da birçok kişi bu işi yapıyor ama sertifikalı kimse yok. Kurs açılırsa bu alanda sertifika alabiliriz. Siparişler için müşteriler 0546 454 74 71 numaradan ulaşabilirler ” dedi. (Yusuf Kavak)  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA