GÜNDEM

Sokak ortasında ölü bulundu

Esra Erol’un programında aldatıldığını öğrenen Batmanlı Betül’ün bedduaları bir yıl sonra gerçek oldu. Aldatan koca Veysel, sokak ortasında ölü bulundu.

Sokak ortasında ölü bulundu
22-09-2024 13:20
22-09-2024 13:21
BATMAN

CANLI YAYINDA ALDATILDIĞINI ÖĞRENMİŞTİ

Önceki sene Esra Erol'un programına katılan Batmanlı Betül, eşi Veysel'in başka bir kadından ikiz bebekleri olduğunu öne sürdü. Yapılan DNA testiyle bebeklerden birinin babasının Veysel olduğu ortaya çıktı. Bu ilginç olayı açıklayan Esra Erol "72 saat içinde döllenme gerçekleşirken ikinci bir birliktelik yaşanması gerekiyor" demişti. Betül'ün canlı yayında Veysel'e ettiği beddualar ise günlerce tartışma konusu olmuştu.

"BENİM GÖZYAŞLARIMLA SENİN CENAZENİ YIKASINLAR"

Aldatılan kadın Betül, önceki sene canlı yayında "Sen benim ahımla mezara sığamayacaksın. Senin ölümün çok feci olacak. Benim gözyaşlarımla senin cenazeni yıkasınlar" sözlerini sarf ederek kocası Veysel'e beddualar etmişti. Aradan 1 yıl geçmişken Veysel’in cansız bedeni sokak ortasında bulundu. Tekrar Esra Erol’a bağlanan Batmanlı Betül “O bedduaları o gün için yandığı için söylemiştim. Böyle olmasını istemezdim. Veysel, çocuklarımın babasıdır, çok üzgünüm” diyerek gözyaşlarını tutamadı. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA