GÜNDEM

Sonbahar temizliğinde final…

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen sonbahar temizlik kampanyasına katılan Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, belediye binası ve Esentepe arasında bulunan ana caddede çöp topladı.

Sonbahar temizliğinde final…
27-10-2024 12:55
27-10-2024 12:42
BATMAN

Kampanyanın final etkinliğine Belediye Eş Başkan Yardımcıları Çiğdem Demir Sevim, Saadet Özlem Tüzün, Mehmet Beğde ve Batman Barosu Başkanı Abdülhamit Çakan, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Sözcüsü Hasan Argunağa, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar da katıldı. Eş Başkan Gülistan Sönük “Elbette biz belediye olarak kentimizi temiz tutacağız. Bu kampanyada esas amaç, şehirde kalıcı bir temizlik kültürü oluşturarak, çevre bilincini topluma yaymaktır. Sağlıklı bir yaşam, temiz çevrelerden geçer. Tüm Batman halkını bu sorumluluğa ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

KİRLETMEZSEK TEMİZLİĞE DE GEREK KALMAZ

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Sözcüsü Hasan Argunağa ise “Bir toplum kendini değiştirmedikçe, gerçek bir değişim yaşayamaz. Bizlere düşen görev, sorumluluk bilinciyle kentimizi temiz tutmaktır. Bu kampanyanın amacı yalnızca çevredeki kirliliği temizlemek değil, topluma çevreyi kirletmeme mesajı vermektir. Eğer çevremizi temiz tutarsak, zaten temizliğe ihtiyaç kalmayacaktır” dedi.


Editor : Bülten
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA