SPOR

“Takımımıza güvenimiz tam…”

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, son iki deplasman maçının ardından takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaya, ilk deplasman maçında elde edilen galibiyetin önemine değinirken, ikinci maçta alınan mağlubiyetin takımın motivasyonunu etkilemeyeceğini vurguladı.

“Takımımıza güvenimiz tam…”
30-09-2024 14:56
30-09-2024 14:59
BATMAN

3 PUANLA AYRILMAK, ÖNEMLİ MORAL OLDU

Geçen haftaki Fethiyespor deplasmanından 3 puanla ayrılmanın önemli bir moral kaynağı olduğunu belirten Kaya “Oyuncularımızın gösterdiği mücadele ve azim, bu galibiyeti getirdi. Savunmada dirayetli bir oyun sergilerken, hücumda da etkili organizasyonlarla rakibimize üstünlük kurmayı başardık. takımın bu performansını sezon boyunca sürdürmeye kararlıyız. İkinci deplasman maçımızda ise istediğimiz sonucu elde edemedik ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Bu tür sonuçlar futbolda her zaman olabilir; önemli olan hatalarımızdan ders çıkarmak ve bir sonraki maça odaklanmaktır" dedi.

FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM

Kaya, açıklamasında “Lig uzun bir maraton ve iniş çıkışlar futbolun doğasında var. Teknik direktörümüze ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Onların sahada en iyisini yapma adına gösterdiği çabayı biliyoruz ve bu emeklerin karşılığını alacaklarına yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu zorlu süreçleri aşacak ve hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Batman Petrolspor olarak, mücadelemizi sürdürecek ve birlikte nice başarılara imza atacağız" dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA