GÜNDEM

“Tasarruf tedbirleri yüzünden itfaiye şubeleri yapamıyoruz”

Batman Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, İtfaiyecilik Haftası kapsamında Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

“Tasarruf tedbirleri yüzünden itfaiye şubeleri yapamıyoruz”
28-09-2024 12:39
28-09-2024 12:40

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarının yeni itfaiye şubesi, yollardaki kasisler, sitelerin giriş kapıları, asılsız ihbar, kapı açtırma ve su taşıma önerilerini dinleyen eş başkanlar, ihtiyaç olduğu halde hükümetin çıkardığı tasarruf tedbirleri yönetmeliği nedeniyle yeni bir itfaiye şubesini yapamadıklarını belirtti.

KASİSLER, İTFAİYE VE AMBULANS ARAÇLARINI YAVAŞLATIYOR

Yollarda bulunan kasislerin itfaiye ve ambulans araçlarını yavaşlattığını belirten eş başkanlar, zorunluluk teşkil etmedikçe yeni kasislerin yapılmayacağını ifade etti. Eş Başkanlar Sönük ve Işık, itfaiyenin yangınlara müdahale ederken karşılaştığı site giriş kapıları ve asansörlerin güvensiz yerlere konumlandırılması ile ilgili araştırma yapacaklarını ifade etti. İtfaiye çalışanlarına övgüde bulunan Sönük ve Işık “İtfaiyecilerimizi sadece bu özel hafta vesilesiyle değil, her zaman anmak, destek olmak ve başarılarını takdir etmek durumundayız. Çok zor ve fedakârlık isteyen bir çalışma yürütüyorlar” dedi.  (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA