GÜNDEM

Taziye yemekleri kaldırıldı

Cudi Mahallesi Sakinleri, oy birliği ile cenaze sahiplerine maddi yük oluşturan taziye yemeği uygulamasının kaldırılmasına karar verdi.

Taziye yemekleri kaldırıldı
11-09-2024 01:20
10-09-2024 22:57

Batman’da taziyelerde yemek dağıtımının ortadan kaldırılması yönünde tartışmalar sürerken, Cudi Mahallesi Sakinleri demokratik yolla tartışmalara nokta koydu.  Mahallenin taziye evinde gerçekleşen toplantıda mahalle sakinleri oy birliği ile taziye yemeklerinin ortadan kaldırılmasına karar verdi. Mahalle Muhtarı Serdar Yelboğa “Son dönemlerde taziye evlerinde yemek verilip verilmemesi tartışmalarını değerlendirmek için toplantı düzenledik. Mahalle sakinlerimiz ve mahallemizin ileri gelenleriyle yaptığımız toplantıda, taziye evi yemeklerini ele aldık, tartıştık. Oylama yapıldı. Toplantıya katılan mahalle sakinlerimiz, yemek dağıtımın ortadan kaldırılması yönünde karar verdi. İl dışından taziyelere gelen misafirlere ise çorba ikramı yapılmasına karar verildi. Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyoruz. Mahallemizdeki tüm kararları demokratik yollardan istişare ederek almaya devam edeceğiz” dedi.

TAZİYE YEMEĞİ YERİNE ÖĞRENCİ BURSU…

Muhtar Yelboğa “Batman Belediyesinden talebimiz, daha önce taziye yemeklerine ayrılan bütçenin tıp, hukuk, sağlık, mühendislik ve öğretmenlik kazanan ancak maddi durumları iyi olmayan yüzlerce öğrencimize aylık burs olarak verilmesidir” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
hiranın evladı 1 hafta önce
kimin oyları ile neyi kaldırıyorsunuz
dem bu milletin faydasına ne varsa istemiyor.
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA