SPOR

Teknik Direktörden galibiyet mesajı; “Şampiyonluğun anahtarı”

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Şenol Fidan, Tuzlaspor maçı sonrası Batman Sonsöz TV’ye yaptığı açıklamalarda, takımın galibiyetini değerlendirdi.

Teknik Direktörden galibiyet mesajı; “Şampiyonluğun anahtarı”
17-09-2024 14:24
17-09-2024 14:25
BATMAN

PLANLARIMIZI SAHAYA YANSITTIK

TFF 2.Lig beyaz grupta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 3. maçında Tuzlaspor ile karşılaştı. Müsabakada Petrolspor, Tuzlaspor 2-0’ı mağlup etti. Teknik Direktör Şenol Fidan "Bu haftaki hazırlıklarımız tamamen 3 puan üzerineydi ve planlarımızı sahada uyguladık. Rakiplerimizi her hafta yakından takip ediyoruz. Kendi oyun şeklimizi sahaya yansıtmak için çalışıyoruz ve bu maçta da bunu başardık" dedi.

MAÇI DAHA ÖNCE KOPARABİLİRDİK

Kaçan fırsatlar nedeniyle maçın daha erken kopabileceğini vurgulayan Fidan "Final paslarını biraz daha erken atabilseydik belki maçı daha önce koparabilirdik. Ancak maçın sonlarına doğru bulduğumuz ikinci golle rahatladık. İç saha maçlarını kazanmak, şampiyonluk yolunun anahtarıdır. Dışarıdan da alabileceğimiz kadar puan alacağız. Takımımız galibiyetler kazandıkça daha da gelişecek. Önümüzdeki maçlarda da güzel sonuçlarla Batman'a döneceğiz" dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA