EĞİTİM

Tercih sürecinde nelere dikkat edilmeli?

Özel C1 Kurs Merkezi Müdürü Eyyup Konak, YKS sınav sonuçlarının açıklamasının ardından öğrenci tavsiyede bulunarak ücretsiz tercih danışmanlığı için C1 Kurs Merkezine davet etti.

Tercih sürecinde nelere dikkat edilmeli?
17-07-2024 13:17
17-07-2024 13:20
BATMAN

Konak “Üniversite tercihi öğrencilere yeni bir yaşantının kapısını açacak olup yoğun çalışmalardan sonra bir üniversite tercih ederek öğrencilerimiz hayatlarına bir yol çizmiş olacaklardır. Bu sebeple üniversite tercihi yapma konusunda gereken hassasiyeti göstermek ve süreci doğru yönlendirmek, öğrencilere yaşantılarının bundan sonraki kısmında mutlu ve verimli bir hayatın kapılarını aralayacaktır” dedi.

“TERCİH KILAVUZUNU İYİ OKUYUN”

Konak “Tercih kılavuzu hem sizlere kolaylık sağlamak hem de süreci en doğru şekilde yürütmeniz için yayınlanmaktadır. Bu sebeple tercihlerinizde kılavuzda yazan kural ve içeriklere dikkat etmeniz gerekmektedir.  Bilgiye ulaşmanın bu kadar ilerlediği bir çağda listenize aldığınız tüm üniversite ve bölümleri internette detaylı olarak araştırın. Üniversitenin burs, barınma, uzaktan-yüz yüze eğitim, araştırma, kütüphane, sosyal etkinlik vb. olanaklarını web sitelerinden detaylarıyla öğrenmeye çalışın. Tercih yaparken kendi haricinizde birçok farklı değişkenin tercihlerinizi etkilediğini göreceksiniz. Bu aşamada kendinizi mutlu edecek, kişisel olarak gelişiminizi arttıracak, size birçok alanda donanım sağlayacak tercihler yapmaya özen gösterin” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA