SPOR

Toprak Razgatlıoğlu Aragon'da Efsane Dönüş Yaptı

Toprak Razgatlıoğlu, Fransa'daki kaza sonrası Aragon pistinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve İtalyan rakibiyle arasındaki puan farkını açarak şampiyonluk için iddialı bir konuma geldi.

Toprak Razgatlıoğlu Aragon'da Efsane Dönüş Yaptı
29-09-2024 23:40

Alcaniz Razgatlıoğlu, Fransa'daki yarışlardan üç hafta sonrasında Aragon pistinde geri döndü ve yaptığı üç yarışta art arda 2'ncilikler alarak rakibi Nicolo Bulega ile arasındaki puan farkını 39'a çıkardı. Aragon pistinde yine 2. olan Razgatlıoğlu, yarış sonrası yaptığı açıklamada hedefinin birincilik olduğunu ancak rakiplerin zorluğunu vurguladı. Ducati'nin pist avantajı nedeniyle zorlanan Razgatlıoğlu, Bautista'nın güçlü performansına da dikkat çekti. Ancak yine de pistte elinden gelenin en iyisini yaptığını belirtti. Kazanmak için motive olan Razgatlıoğlu, Portekiz ve İspanya ayağındaki yarışlarda birinci olmayı hedeflediğini söyledi.

Dünya şampiyonası için de şu an odak noktasının Portekiz'deki yarış olduğunu ve şampiyonluktan çok yarışlardaki performansına odaklandığını dile getirdi. Sezon boyunca 21 kez podyuma çıkan Razgatlıoğlu, 15 birincilik, 4 ikincilik, 2 üçüncülük elde etti. Estoril ve Jerez pistlerindeki yarışlarla sezon sona erecek ve Razgatlıoğlu'nun Estoril'de dünya şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA