EKONOMİ

TÜRK-İŞ'ten Çağrı: İşçinin ve Emeklinin Hakları İçin Mücadele!

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ramazan Ağar, işçilerin ve emeklilerin haklarını savunmak için Türkiye genelinde eylemler düzenleyeceklerini açıkladı.

TÜRK-İŞ'ten Çağrı: İşçinin ve Emeklinin Hakları İçin Mücadele!
14-08-2024 20:09

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ramazan Ağar, konfederasyonun Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, 6 Ağustos'ta aldıkları kararlar doğrultusunda Türkiye genelinde eylemler düzenleneceğini ve basın açıklamaları yapılacağını duyurdu.

Ağar, Adana, Bursa, Diyarbakır, İzmir ve Trabzon'da düzenlenen bölgesel toplantılarda alınan kararları kamuoyuna duyurmak üzere yola çıkıldığını belirtti.

20 Ağustos'ta ise 81 ilde il temsilciliklerinin önünde basın açıklamaları yapılacağını ifade eden Ağar, sendikanın taleplerini ve mücadelesini dile getirdi. Çalışma hayatındaki sorunların çözümü için bakanlarla yapılan toplantılara da değinen Ağar, işçilerin haklarının korunması gerektiğini vurguladı.

Ağar, ekonomik zorluklar ve adaletsiz vergi sistemi konusunda da eleştirilerde bulunarak, TÜRK-İŞ olarak işçi ve emeklilerin insanca yaşam koşullarını savunmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA