YAŞAM

Uzak Şehir: Güneydoğu'nun Güzellikleriyle Buluşma

Kanal D'nin yeni projesi 'Uzak Şehir', Mardin'in güzellikleri eşliğinde çekimlerine başladı. Acılı bir eşin sırlarla dolu hikayesi seyirciyle buluşacak.

Uzak Şehir: Güneydoğu'nun Güzellikleriyle Buluşma
17-10-2024 23:10

Çekimleri Mardin Midyat'ta başlayan 'Uzak Şehir', Kanada'dan eşini defnetmeye gelen acılı bir eşin sırlarla ve bölgenin gerçeğiyle yüzleşmesini anlatıyor. Başrollerini Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı Uzak Şehir, ünlü Lübnan dizisi 'Al Hayba'nın uyarlaması olarak seyirci karşısına çıkacak. 'Uzak Şehir' çarpıcı bir hikayeyi görsel bir şölen eşliğinde seyirci ile buluşturacak. Kanalın yeni projesi olan dizi, müze şehir Mardin'de çekiliyor. Gülizar Irmak'ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini ise tecrübeli isim Ahmet Katıksız yapıyor. Alya Albora, vefat eden eşinin vasiyetini yerine getirmek için cenazesi ve beş yaşındaki oğluyla Kanada'dan Mardin'deki Albora topraklarına gelir. Ancak bu gelişin bir dönüşü ve Albora'dan çıkışı yoktur. Albora ailesinin başı Cihan Albora, Alya'nın çırpınışlarına kayıtsız kalmasa da çocuğunu alıp gitmesine izin vermez. Geçmişin karanlığı, saklanan sırlar ve bölgenin gerçeği ile yüzleşen Alya Albora, kendini kocasının ailesiyle büyük bir mücadele içinde bulur.

Aşk ve aile bağlarının anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal'ın yanı sıra Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer bulunuyor. Albora fertlerinin kıyasıya iktidar savaşına sahne olacak Uzak Şehir, yakında Kanal D'de yayınlanacak. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA