Kırmızı – Beyaz Analiz - 3

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

Kırmızı – Beyaz Analiz - 3
25-07-2024

Merhaba sevgili Petrolspor taraftarları ve sporseverler,

Yeni bir sezona merhaba diyoruz.

Heyecan dolu bir başlangıcın eşiğindeyiz.

Nasıroğlu ailesinin sağladığı büyük destek ve sahiplenme ile birlikte, bu sezonu şampiyonluk parolasıyla karşılıyoruz.

Fernas Şirketler Grubunun finansal desteği ile yapılan kaliteli transferlerimizle birlikte, sahada büyük başarılar elde etmeye hazırlanıyoruz.

Kulübümüz, başarı dolu bir sezon için güçlü bir kadro oluşturma yolunda önemli adımlar attı.

İç transferde Yusuf Balcıoğlu, Mustafa Hüseyin Seyhan,  Muzaffer Kocaer, Mertcan Dağlı, Enes Öztürk ve Sebat Gençlikapor'a kiralanan Ökkeş Karaoğlu ile devam kararı alan kırmızı beyazlı ekibimiz devam eden dış transfer harekatında ise bir çok yeni futbolcuyu renklerimize bağladı.

Şimdi ise, yeni transferlerimizi sizlerle daha yakından tanıtmanın heyecanını yaşıyorum.

İşte yeni sezonda takımımıza katılan transferlerimiz ve analizleri.

 

MUSTAFA ÇEÇENOĞLU

Geldiği Takım : Bandırmaspor

Yaş : 30

Mevkii : Sağ Kanat

Kırmızı beyazlı ekibimizin bu sezon ki flaş transferlerinden biri olan Mustafa Çeçenoğlu geçen sezon TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor'da forma giydi.

Bandırmaspor'da 4'ü kupa 25'i Lig olmak üzere 29 karşılaşmada görev yapan Çeçenoğlu sezonu 2 gol 4 asistle tamamladı.

12 Ocak 1994 İstanbul Kadıköy doğumlu başarılı solak futbola babasının da desteğiyle Fenerbahçe alt yapısında başladı.

Fenerbahçe'nin U16 - U17 ve U18 kategorilerinde forma giydikten sonra 2011-2012 sezonunda Başakşehir alt yapısına transfer olan yetenekli oyuncu 2013-2014 sezonunda Türkiye'nin en köklü kulüplerinden Beylerbeyispor'da profesyonelliğe merhaba dedi.

Üç sezon İstanbul temsilcisinde başarılı maçlar çıkaran Çeçenoğlu kalitesi ile bir çok takımın dikkatini çekmiş 2016-2017 sezonunda o dönem 2.Ligin güçlü ekiplerinden eski adıyla Bugsaşspor'a imza attı.

Ankara temsilcisinde iki buçuk sezon forma giyen Mustafa Çeçenoğlu 2018-2019 sezonu ara transfer döneminde Menemen FK ya transfer olarak İzmir ekibinin sezonu Fatih Karagümrük'ün önünde şampiyon olarak Trendyol 1.Lige yükselmesinde önemli rol oynadı.

Sergilediği başarılı performansla birçok üst lig takımının dikkatini çeken yetenekli solak 2020-2021 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği'ne transfer olarak biri kupa olmak üzere 7 maçta forma giydi.

Daha sonra Boluspor, kariyerinin zirvesini yaşadığı Denizlispor ve son olarak Bandırmaspor'da top koşturan Çeçenoğlu artık kırmızı beyazlı ekibimiz için ter dökecek.

Profesyonel kariyerinde tüm liglerde forma giyen sağ kanat oyuncusu TFF 3.Lig'de 63 maç 6 gol. 2.Lig'de 79 maç 16 gol, Trendyol 1.Lig'de 126 maç 14 gol , Süper Lig de ise 6 maç olmak üzere toplam 274 maça çıkan Çeçenoğlu 36 gol kaydederken yaptığı birçok asistle takım arkadaşlarını golle buluşturdu.

Hırslı agresif bir oyuncu olmasına rağmen kariyerinde hiç kırmızı kart görmemesi dikkat çekici bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Güçlü fiziği, saha içinde ki agresif yapısı, sert şutları ve adam eksiltme özelliği ile dikkat çeken tecrübeli kanat oyuncusu sol ayağını raket gibi kullanan tam bir duran top ustası.

Bu sezon Petrolspor'umuzun hücumda ki en etkili silahı olacağını düşündüğüm ve çok şeyler beklediğim Mustafa Çeçenoğlu'na başarılı bir sezon diliyorum.

Hoşgeldin Çeçenoğlu…

 

 

EGE ÖZKAYIMOĞLU

Geldiği Takım : Bld Derincespor

Yaş : 23

Mevkii : Forvet

TFF 2.Lig ekiplerinden Belediye Derincespor'dan kadromuza kattığımız 23 yaşındaki forvet oyuncusu 2023-2024 sezonunu iki farklı takımda geçirdi.

2023-2024 sezonunun ilk devresini küme düşen Utas Uşakspor ve devre arası transfer olduğu son hafta ligde kalmayı başaran Belediye Derincespor'da toplam 30 maça çıkan  23 yaşındaki forvet oyuncusu sezonu 6 golle tamamladı.

2001 İzmir doğumlu Ege Ozkayımoğlu futbola doğduğu şehrin köklü kulüplerinden Göztepe'nin alt yapısında başladı.

2018-2019 sezonunda Göztepe U19 takımında çıktığı 26 maçta attığı 19 golle tüm dikkatleri üzerine çeken Ege Özkayımoğlu sonra ki sezon profesyonel sözleşme imzalatılarak Göztepe A Takımına yükseltildi.

 

Göztepe ile 2019-2020 sezonunda 3'ü kupa 3'lü Süper Lig olmak üzere 6 kez forma şansı bulan genç oyuncu Ziraat Türkiye Kupasında 1 gol kaydetti.

Gelişim göstermesi için 2.Lig ekibi 1922 Konyaspor'a kiralık verilen Ege, burada kariyerinin en parlak dönemini yaşayarak kupada 1, ligde 9 olmak üzere rakip ağları 10 kez havalandırmayı başardı.

İzmir ekibi ve Türk futbolunun çok şeyler beklediği genç santrafor Göztepe'ye geri dönüş yaptı.

2021-2022 sezonunda Süper Lig ekibi Göztepe'de biri ilk 11'de olmak üzere 12 maçta forma şansı bulan Özkayımoğlu gol kaydına muvaffak olamadı.

202-2023 sezonunda Trendyol 1.Lige düşen Göztepe'de 4 maç daha forma giyen ancak takımı adına gol atmayı başaramayarak hayal kırıklığı yaratan Ege devre arası 2.Lig ekibi Afjet Afyonspor'a kiralandı.

Afyonspor forması ile 2.Ligde 25 maçta şans bulan Özkayımoğlu 5 gol kaydetti.

Daha sonra Utaş Uşakspor ve Belediye Derincespor takımlarında forma giyen genç santrafor 1.85 boyu güçlü fiziği ile ülke futbolunun çok şeyler beklediği ancak şu ana kadar beklentilere karşılık veremeyen futbolculardan biri olarak dikkat çekiyor.

Trendyol Süper Lig, 1.Lig ve TFF 2.Lig kariyerinde 99 maça çıkan genç santraforun rakip ağlara gönderdiği 20 golün tamamını 2.Lig'de atması ilginç bir istatistik olarak dikkat çekiyor.

Nisan 2022'de değerli annesini kaybeden ve duygusal olarak zor zamanlardan geçen Ege kardeşimin annesine Allah'tan rahmet diliyorum.

Umarım Batman Petrolspor camiası olarak yetenekli futbolcumuza deyim yerindeyse rehabilitasyon merkezi görevi yapar maksimum performans alarak yeniden çıkışına şahit oluruz.

1.85'lik boyu güçlü fiziği ile bir futbolcu kadar yakışıklı mankenleri de andıran Ege Özkayımoğlu'na kırmızı beyazlı ekibimizde başarılı bir sezon diliyorum.

Hoşgeldin Özkayımoğlu…

Pazartesi günü : Emir Alagöz - Ahmet Arda Tuzcu…

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?