Kırmızı – Beyaz Analiz - 4

Harun Katmaz
Harun Katmaz

SPOR YORUMCUSU

Kırmızı – Beyaz Analiz - 4
28-07-2024

Merhaba sevgili Petrolspor taraftarları ve sporseverler,

Yeni bir sezona merhaba diyoruz.

Heyecan dolu bir başlangıcın eşiğindeyiz.

Nasıroğlu ailesinin sağladığı büyük destek ve sahiplenme ile birlikte, bu sezonu şampiyonluk parolasıyla karşılıyoruz.

Fernas Şirketler Grubunun finansal desteği ile yapılan kaliteli transferlerimizle birlikte, sahada büyük başarılar elde etmeye hazırlanıyoruz.

Kulübümüz, başarı dolu bir sezon için güçlü bir kadro oluşturma yolunda önemli adımlar attı.

İç transferde Yusuf Balcıoğlu, Mustafa Hüseyin Seyhan,  Muzaffer Kocaer, Mertcan Dağlı, Enes Öztürk ve Sebat Gençlikapor'a kiralanan Ökkeş Karaoğlu ile devam kararı alan kırmızı beyazlı ekibimiz devam eden dış transfer harekatında ise bir çok yeni futbolcuyu renklerimize bağladı.

Şimdi ise, yeni transferlerimizi sizlerle daha yakından tanıtmanın heyecanını yaşıyorum.

İşte yeni sezonda takımımıza katılan transferlerimiz ve analizleri.

 


 

EMİR ALAGÖZ

Geldiği Takım : 1461 Trabzon

Yaş : 32

Mevkii : Ön Libero

TFF 2.Lig takımı 1461 Trabzon'dan kadromuza kattığımız Abdurrahman Emir Alagöz ön libero da görev yapıyor.

32 yaşında ki tecrübeli orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon Tff 1.Lig'e yükselme Play-off finali oynayan Karadeniz temsilcisinde 37'si ilk 11'de olmak üzere 38 karşılaşmada görev yaptı ve 2 gole imza attı.

28 Ocak 1992 İstanbul doğumlu Emir Alagöz futbola Beşiktaş alt yapısında başladı ve siyah beyaz ekibin U18 ve U21 takımlarında forma giydi.

Profesyonel kariyerine 2011-2012 sezonunda 3.Lig ekibi Tarsus İdmanyurdu takımında başlayan orta saha oyuncusu o sezon sadece 10 dakika forma şansı bulabildi.

Daha sonra sırasıyla Beykoz İshaklı FK, Anadolu Üsküdar 1908, Ankara Keçiörengücü, iki sezon Diyarbekirspor, dört sezon Manisa FK, Pendikspor, Esenler Erokspor ve son olarak 1461 takımlarında forma giydi.

Tarsus İdmanyurdu ile 3.Lig, Manisa FK ile 3.lig ve 2.Lig, Pendikspor ile 2.Lig olmak üzere dört kez şampiyonluk sevinci yaşayan tecrübeli futbolcu orta sahada ki çalışkanlığı ile dikkat çekiyor.

Fiziksel dayanıklılığı, oyun görüşü, yüksek pas yüzdesi ile oyun kuruculuk görevlerini yerine getirme konusunda son derece başarılı olan defansif orta saha oyuncusu kırmızı beyazlı ekibimizin İshak Çakmak ile birlikte orta sahada ki nefesi ve enerjisi olacak.

Oyun temposunu daha yukarı çıkardığı taktirde tecrübesi ve liderliği ile bize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.

147 3.Lig maçında 11,  219 2.Lig maçında.7 olmak üzere profesyonel lig kariyerinde toplam 366 karşılaşmaya çıkan Emir Alagöz rakip ağları 18 kez sarstı. Bu maçlarda 84 sarı, 4 kez de kırmızı kart gördü.

Yemeklerden annesinin dolmasını, eşinin içli köftesini ve kaynanasının mantısını çok seven başarılı solağın bizde futbolunu sevmek istiyoruz diyerek tecrübeli oyuncuya başarılar diliyorum.

Aramıza hoşgeldin Emir…


 

AHMET ARDA TUZCU

Geldiği Takım : Arnavutköy Bld

Yaş : 22

Mevkii : Sol Kanat

Arnavutköy Belediyespor'dan kadromuza dahil ettiğimiz 22 yaşında ki Ahmet Arda Tuzcu sol kanatta görev yapıyor.

Gençlerbirliği patentli genç oyuncu geçen sezon kiralık oynadığı 2.Lig ekibi Arnavutköy Belediyespor ile ligde 19'u ilk 11'de olmak üzere 25 maçta forma giydi ve rakip ağları 1 kez havalandırdı hiç kart görmedi.

13 Haziran 2002 Ankara doğumlu genç kanat oyuncusu futbola Gençlerbirliği alt yapısında başladı.

Ankara ekibinin alt kategorilerinde forma giydikten sonra 2019 -2020 sezonunda profesyonel yapılarak henüz 17 yaşında o sezon 2.Lig'de mücadele eden bir başka Ankara temsilcisi Hacettepespor'a kiralandı.

Hacettepespor'da pek forma şansı bulamayan genç kanat oyuncusu sadece 2 maçta görev yapıp 1 gol kaydetti.

2020-2021 sezonunda yeniden kiralık olarak gittiği ve sezon sonu 2.Lige veda eden Hacettepe'de 21'i ilk 11'de olmak üzere 32 maçta sahaya çıkp 1 gole imza attı.

2022-2023 sezonunda yetiştiği Gençlerbirliği'nde 10'u ilk 11'de 15 karşılaşmada sahaya çıkan Ahmet Arda rakip ağları 1 kez havalandırdı.

 

Dripling özelliği, hızı ve adam geçme özelliği ile dikkat çeken genç oyuncu profesyonel lig kariyerinde TFF 3.Lig'de 17 maç 1, TFF 2.Lig'de 59 maçta 3, TFF 1.Lig'de ise 16 maçta 2 olmak üzere çıktığı 92 maçta 6 gole imza attı.

Yeni transferimiz Mert Çapar'ın alternatifi olarak görev bekleyecek olan genç oyuncuya başarılı bir sezon dilerim.

Hoşgeldin Ahmet Arda Tuzcu…


 ÇARŞAMBA GÜNÜ : BÜNYAMİN YÜRÜR & EVREN KORKMAZ

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?