Oyunların tümü İslam üzerine oynanıyor

Sabahattin Hamidi
Sabahattin Hamidi
Oyunların tümü İslam üzerine oynanıyor
06-09-2024

Yüce Allah buyuruyor:” Çünkü onlar, hakka yönelmek isteyen insanları Allah yolundan çeviriyor ve İslâm aleyhinde çok çeşitli iftira kampanyaları düzenliyor, böylece, sinsi propagandalarla doğru yolu çarpıtmaya çalışıyorlar! Çünkü onlar, ilâhî adaletin gerçekleşeceği bir öte dünyanın varlığına inanmıyorlar!”(Hud.19). Fakat gün gelecek, bu zalimlerin de defteri dürülecektir.diye buyurmaktadır….

  Küfür düzeni binlerce yıldan beri oynadığı sinsi oyun ve manevralarla müslümanlarla adeta oyun oynuyorlar.Tarih boyunca bunu yaptılar ve son hızla yapmaya da devam etmektedirler.

  Müslümanlarda buna  körü körüne ve taassupça bağlılık  gösterip uyuyorlar.Oynanan oyunun ya farkına varmıyorlar veya farkına varmak istemiyorlar.Bu oyunun En sinsi yönü, müslümanın içindeki ruhu alıp,o dinamizmi söküp atmaktır.

 *Önce Yasalarla, kanunlarla, batıya yaranma ve ayak uydurma hevesleriyle. Ve bunu uygulamaya ve aksettirme adına 100 yıllık despotça yönetim şekilleriyle ve asimile politikalarıyla yapmaya çalıştılar.

*Daha sonra iyi eğitim görmüş, yahudi ve hiristiyanların yetiştirmiş olduğu sahte hocalar ve din adamlarıyla müslümanların aklını bulandırdılar ve dini yıkmaya çalıştılar.

*Ekranlara çıktılar. Konuştular,on şeyin arasına 4,5 doğru yerleştirerek dini yanlış gösterdiler ve İnandırdılar. İslami kisve altındaki şahıslarla islamı lekelemeye ve karalamaya çalıştılar. Dini yumuşattılar.Basit ve rahat bir din haline getirdiler islamı.

*Yeryüzünde müslümanları farklı gösterdiler.Kendi planladıkları,aktörlüğünü kendilerinin yaptığı bir dini ve hayatı bizlere empoze ettiler.

*Sonrada İslami kisve altında, o şekilde hizmet edecek guruplarla, cemaatlerle, şahıslarla, Müslümanlar arasına grupçuluğu,tefrikacılığı ve ayrımcılığı koydular. Yaptırdıkları hareket ve muamelelerle islama ve müslümanlara darbe vurdular.Güvenilirliklerini ciddi anlamda zedelediler.İnandırmak istedikleri bir dini motifi oluşturdular.Bizleride inandırdılar.

Dünyada; Mısır’da, Filistin’de, Afganistan’da, Keşmir’de, Bosna’da, Doğu Türkistanda, Myanmar'da... Ve özelliklede orta doğuda; Müslümanları birbirine düşürmek için örgütler ve çeteler kurdular. Her türlü yolu mübah görüp, anarşi, kargaşa yaratıp, her türlü gayri islami ve insani katliamlar yaparak islamı ve müslümanları yok ettiler. Müslüman görüntüsü ve kisvesi altında, müslümanca söylemler ve İddialarla guruplar oluşturarak, islama ve müslümanlara, toparlanmaları oldukça zor darbeler vurdular. Ve ğayri insani davranışlarda bulunanlara imkan  verdiler ve islami bununla kötülediler ve karaladılar.

Tüm komşu olan (güya) islami ülkelerde,menfaatleri ve rahatları bozulmasın diye buna çanak tutup hala seyirci kalmayı tercih ediyorlar..

Müslümanlarda hiçbir islami değerlendirmenin,hesabın içerisine girmeden, araştırmadan, soruşturmadan,sorgulamadan,kapalı bir göz ve taassubi bir mantıkla bakmaya ve inanmaya başladılar. Oynanan oyuna rahatça geldiler ve geliyorlar.

Müslüman uyanık olmalı, akıllı olmalı.Basiretli olmalı.Olaylara Allah'ın bakmamızı istediği gözle bakmalı. Ve her türlü olayı bu şekilde değerlendirmelidir.Aynı delikten defalarca ısırılmamalıdır.

    Bizler de,insanlarda şaşırmış bir vaziyetteyiz. Kimin eli kimin cebinde.Kim haklı kim haksız. Yüz binlerce insanı katlettiler. Ama şunu iyi bilelim ki,Sadece Müslümanlara çifte standart uyguluyorlar.Bir gayri Müslim öldüğünde tüm dünya ayağa kalkarken.Bu kadar insanın ölümüne tek bir kelime dedikleri bile yok.Ciddi bir oyun oynanıyor.

Bu gayri islami akım, düşünce ve gurupların, siyonist,kapitalist ve emperyalistlerin, Müslüman halk üzerinde hile,desise ve kumpaslarla kurmak istediklerine, Müslümanları  yönlendirmeyle amaçladıkları hedefe ulaşmayı başarıyorlar.

 "Küfür milleti birdir."Bunu asla aklımızdan çıkarmamalıyız.

Nerde müslümanların birliği ve beraberlikleri söz konusuysa, tam rahata kavuşacaklarsa, ne zaman ayakları üzerinde duracaklarsa,yeryüzündeki bütün fikirler, bütün ideolojiler,bütün şeytani güçler,açık veya gizli bir şekilde beraber oluyorlar. Ve kenetleniyorlar.Yıkmak için ellerinden geleni esirgemiyorlar.

Müslümanlarda uykuya dalıp bunların bu zulümlerine çanak mı tutacaklar.Akıllarını başlarına almayacaklardı.

*Tek amaç ve gayeleri; Müslümanları yeryüzünde; gerici, yobaz, çağdışı, gaddar, acımasız ve cani gösterip, islamıda yaşanılır ve yaşanılacak bir din olmaktan çıkarmaktır.

Şunuda asla unutmayalım ki, Yeryüzü sathında bir tek müslüman kalıncaya kadar rahat durmayacaklar ve tek bir müslümanın varlığına dahi tahammülleri olmayacaktır.

Gayeleri: İslamı ve Müslümanları, yüzyıllar boyunca sırtlarını bir daha düzeltemeyecekleri  bir hale koymak ve getirmektir.

Özü gereği İlahi vahiyle beslenen bir müslümanın ve müslümanların,akıllı olma ve akıllı düşünme mecburiyetleri vardır. Yanlış düşünüp yanlış karar verme lüksleri asla yoktur. Oynanan oyunlardan, kurulan tuzaklardan ve yapılmak istenen çirkin tezgahlardan haberdar olma mecburiyetleri vardır.Aklını başına almalıdır artık müslüman.

     Mevlam uyanık olanlardan eylesin.Oynanan sinsi ve zalimce oyunların farkına varacak bilinci nasip etsin.Daima ilahi vahiyle beslenmeyi ve o vahyin ışığında hareket etmeyi nasip etsin.Ve tüm ümmeti şeytan ve avanesi olanların şerlerinden ve tuzaklarından muhafaza eylesin. AMİN

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
A.Hamid Aslan 1 hafta önce
Ağzınıza sağlık hocam.Allah sizden razı olsun.