Utanç görüntüsü

Ekrem Işık
Ekrem Işık
Utanç görüntüsü
29-07-2024

Aylardır süren katliamları neredeyse kanıksadık.

Çoluk, çocuk, bebek, yaşlı, kadın demeden katletmenin en kötüsü ile karşı karşıyayız.

ABD ve AB katledilen Müslüman olunca üç maymunu oynuyor.

Paris’te birkaç kişi ölünce tüm dünya birleşir. Batı liderleri seferber olur.

On binlerce Müslüman en vahşi bir şekilde öldürülünce neden Müslüman liderler bir araya gelmez? Çünkü Müslüman liderler Batıya satılmış.

Zihnen, kalben gayrı Müslimleşen ve zerre kadar Müslüman sevgisi barındırmayan liderler ilelebet o koltuklarda oturmayacak.

Firavunlar, Nemrutlar nasıl devrildiyse öyle devrilecekler. İşte size örnekler; Ürdün Lideri, BAE Lideri, Suudi Arabistan Lideri vs

Diğer tarafa baktığımızda kendi için Hıristiyan olan Hıristiyan liderleri sözde insan hakları, sözde çocuk hakları, sözde kadın hakları hep kendileri için tanımlanmış.

Birleşmiş milletler aslında Birleşmiş Hıristiyan ve Yahudi birliğidir. Dünya üstünde bir Hıristiyan veya Yahudi öldürülür veya yaralanırsa seferber olurlar.

Bir sürü kurum ve kuruluşunuz olacak. Ama bu kurum ve kuruluşunuz kendi coğrafyanıza hitap edecek. BM, NATO, UNICEF, AB vs hepsi sizin haklarınız için

Bir sürü bildirge yayınlıyorsunuz ama bunların hiçbiri Müslümanlar söz konusu olunca devreye girmiyor. Bunlardan biri de çocuk hakları evrensel bildirgesi.

Filistin’de öldürülen çocuklar Dünya’da mı değil yoksa onlar kapsam dışı mı? Yoksa soykırım yapan Siyonistler dokunulmaz mı?

Hıristiyan ve Yahudi güçleri zulmü alkışlamada ve hem de ayakta alkışlamada bir mahzur görmemiş ve görüntü vermişler.

Sizler zalimi, zulmü, soykırımı alkışlayanlar dünya tarihinde gelmiş, geçmiş en kötü, en iğrenç, en zavallı yaratıklarsınız.

İnsanlığın yüz karasısınız. İnsanlık sizden utanç duyuyor. Sizler nasıl yaratıksınız? Masum bebelerin soykırıma tabi tutulmasını ayakta mı alkışlıyorsunuz?

Sizin değerleriniz bunlar mı? Sizin değerlerinize göre insanlar soykırıma tabi tutulabilir, kadınlar ve çocuklar vahşice katledilebilir öyle mi?

Sizin bir değerinizin olduğunu zannetmiyorum. Hitler sizin yanınızda melek sayılır. Mussoloni sizden yüzlerce kez daha temiz.

Sizler ne kadar alçalabilinirse o kadar alçaksınız. Sizler tarihin sayfalarına alçak, sefil, canlıların en adi yaratıkları olarak yazılacaksınız.

Sizin artık ne bildirgeniz, ne insan haklarınız, ne kurum ve kuruluşunuz inandırıcı ve anlaşılır gelmeyecek. Sizler insani hiçbir değere yakın değilsiniz.

Siyonizmin bugünkü temsilcisi Netenyahu ne kadar alçaksa siz de en az onun kadar alçaksınız.

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Cahit Çekmen 1 ay önce
Aynen Ekrem hocam kalemine sağlık. Bugün Batılı ittifakın dini ortaklığı Hristiyan ve Yahudilerin tek millet haline getiren Evangelizm özellikle Ortadoğuda Armagedon gibi bir dini hezeyan üzerinden dünyayı büyük bir savaşa zorluyor. Geleceği karanlığa bulayacak şeytani emellerine umarım ulaşmazlar.
Mehmet Tahir Ergin 2 ay önce
Her kelimesine katılıyorum. Batılılar sadece işlerine gelince hak hukuk bilir. Ama çıkarları söz konusu olunca hiç bir kutsal değer ve hukuk normunu tanımazlar. Bu yüzden iki dünya savaşı çıkarmış ve on milyonlarca insanın ölümüne neden olmuşlardır.
Adnan Beyaz 2 ay önce
Ah hain arab liderleri ,kendilerini sevmeyenler tarafından seçiliyorlar,onlarda müslümanları muhabet duymuyorlar. Üçüncü dünya savaşını onlara siyonist ve destekçilerine elimizle, Rabbimin Gazabı hediyemiz olsun.
Mehmet konak 2 ay önce
Kesinlikle katılıyorum