‘Dur’ deme zamanı geldi

‘Dur’ deme zamanı geldi
28-05-2024

Türkiye'de gündem ne kadar ekonomi olsa da bugün Filistin'de yaşananlar aslında sadece Dünya’nın değil Türkiye'nin de gündemi.

Önce Gazze'de başlayan katliamlar ve soykırım maalesef bugün Refahta devam ediyor.

Bütün dünya Gazze'de olduğu gibi maalesef Refahta da sadece iyi bir seyirci.

Timsah gözyaşları var her yerde ama nedense Filistinlere destek olan kimse yok Filistin Güler İsrail'in orantısız gücüne karşı o kadar zayıflar ki ve bütün katliamlar çocukları ve kadınları buluyor.

İsrail terörist devleti bir gün bedel ödeyecek diyoruz ama o bedeli beklemenin bir anlamı yok artık dünya devletlerinin İsrail terörist devletine karşı harekete geçmesi gerekmiyor mu.

Artık yetmedi mi daha ne kadar çocuk ölecek bugün refahta yine çocuklar ölüyor ve maalesef bütün dünya masum insanların ölümünü bir film gibi seyrediyor.

Arkası yarın pembe dizileri gibi Filistin topraklarında katliam senaryolarını kurgulayan ve bunu eyleme geçiren İsrail terörist devletine karşı kimse hiçbir şey yapmıyor.

Yeter demenin artık dur demenin zamanı gelmedi mi?

Bizler yataklarımızda rahat uyurken Filistin topraklarında küçücük çocuklar her an gökyüzünden bir bomba düşecek diye uyumuyorlar ve anneler çocukları için durmadan endişe ve acı yaşıyorlar.

Dünyanın Filistin'e karşı bu hissizliğine insan gerçekten dayanamıyor olacak gibi değil bir terörist devlet bütün dünyanın gözünün içine baka baka çocukları kadınları bebekleri yaşlıları ormanları ama önüne gelen her şeyi katlediyor.

Bu tamamen bir soykırım sadece eylemlerle geçiştirilecek bir durum değil artık dünya devletlerinin İsrail terörist devletine karşı caydırıcı bir şekilde saldırıya geçmesi gerekiyor.

Bunu biz daha çok dünyadaki Müslüman ülkelerden bekliyoruz Müslüman ülkeler artık ittifak edip İsrail terörist devletine karşı yekvücut olup bu katil İsrail devletini ortadan kaldırması gerekmiyor mu?

Artık cehd etme zamanı gelmedi mi diyenler var.

Bugün refahta yaşananları film gibi izliyoruz ama sakın unutmayın ki bugün Refahta gerçekleştirdikleri o soykırımı o katliamı yarın İran'da Türkiye'de ve başka bir Müslüman ülkede yine sergilemek isteyeceklerdir.

İşte tam da bu yüzden bir yerden başlamak gerekiyor.

Müslüman ülkelerin yek vücut olup İsrail terör devletine artık dur demesi gerekiyor.

Gazze'yi adeta tanınmaz hale getiren İsrail terör devleti dünyanın kendisine karşı zayıf durmasından ötürü şimdi de refahta soykırım gerçekleştiriyor ve katliamlar yapıyor.

Nettenyahu denen terörist bir namussuz bugün maalesef katliam emrini verebiliyor ve bütün Müslümanların gözünün içine baka baka Filistinli çocukların öldürülmesi için her türlü çabayı sarf edebiliyor ama Müslümanlar maalesef bugün sadece bir film gibi Gazze'yi izliyorlar refahı izliyorlar.

Artık mızrak çuvala sığmıyor ağlamak ve yakarmak yetmiyor artık eylem yapmanın tam zamanı İsrail terörist devletine dur demenin tam zamanı İslam ülkelerinin bir araya gelmelerinin tam zamanı masumların korunmasının tam zamanı şimdi değilse ne zaman?

Rabbim Filistinli kardeşlerimize yardım et onları bizsiz bıraktın ama sen yalnız bırakmazsın onu çok iyi biliyoruz Rabbim İsrail terörist devletini kahru perişan et.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?