FETÖ terör örgütüdür

FETÖ terör örgütüdür
19-07-2024

15 Temmuz bir darbe girişimiydi ve darbeyi gerçekleştirenler millete tosladılar.

Türkiye tarihinde ilk defa halk darbeye kafa tuttu ve darbecileri mağlup etti. Aradan yıllar geçti ve hala 15 Temmuz'un darbe mi, yoksa darbe olmadığı mı tartışanlar bile var.

Tabi burası Türkiye ve böyle garip monologların olması da çok normal. Sadece şunu görmek lazım parlamentoyu bombalayan savaş uçakları, Özel Harekat binasını vuran savaş uçakları, halkın üzerine ateş eden askerler ve vatandaşı ezen tanklar... Şimdi Bütün bunlar tiyatro mu? Ölen 250 kişi yaralanan 2000'den fazla insan ve bunlar bir komedinin parçası mı? Sıkçıkçası FETÖ terör örgütü diye bir örgüt var. Uzantıları ta Amerika'ya Pensilvanya ya, pentagona, ve CIA'ya  kadar ulaşıyor.

FETÖ terör örgütü elebaşının ve örgüt üyelerinin bugün Amerika'da olması, CIA'nın koruması altında olmaları, aslında her şeyi gözler önüne seriyor ama yine de ülkede muhalif olduğunu iddia eden garip bir muhalefet bu fetö'cülerle iş tutabiliyor. Lakin unuttukları bir şey var, kötü bir zaman kötüdür. FETÖ bir terör örgütüdür ve o tuttukları FETÖ bir gün kendilerini de ısıracaktır.

Türkiye'de  garip bir muhalefet anlayışı var iktidar doğruyu da söylese muhalefet kendini bunu reddetme gerektiğini düşünüyor ama öyle değil ki kardeşim Eğer birisi doğru söylüyorsa ve doğru yapıyorsa o doğruyu desteklemek gerekiyor.

Doğruya karşı durmak muhalefet etmek olmuş olmuyor ya da iktidar olmuş olmuyor.

Kafaları değiştirmek lazım ama bu Kafalar değişir mi? Türkiye için çok zor 40 yıldır hiçbir şey değişmemiş maalesef değişmeyecek gibi de duruyor.

Biz yine de buradan tekrar edelim FETÖ bir terör örgütüdür millete karşı darbe yapmıştır ve millet bu terör örgütünün hesabını sokaklarda kesmiştir. Bu da nokta olsun.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?