USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

12.Adam Gücüyle  

12.Adam Gücüyle  

Son iki haftada aldığı 5-0'lık sonuçlarla güven tazeleyen kırmızı beyazlı ekibimiz yarın son gece maçında Karadeniz temsilcisi 1461 Trabzon'u konuk edecek.

Petrolspor'un iç sahadaki en itici gücü olan taraftar yine üzerine düşeni yaparak tribünleri tıka basa dolduracağını yaratacakları sinerji ile futbolcularımıza ekstra motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum.

Bu hafta zirveyi çok yakından ilgilendiren özellikle gündüz kuşağında çok önemli iki maç var.

Biri 16 puanla lider durumda olan GMG Kastamonuspor evinde 1 puan gerisindeki bir başka şampiyonluk adayı Sarıyer'i taraftarı önünde konuk ederken, bir diğer kritik maçta ise liderle aynı puana sahip Beykoz Anadolu AŞ ise evinde 1 puan gerisinde ki namağlup Altınordu'yu ağırlayacak

Puan savaşlarının verileceği heyecan dolu pazar şöleninde 1461 Trabzon karşısında alacağımız üç puan diğer iki maçın sonucuna göre bizi liderliğe taşıyabileceği maçta tüm Batmanlı futbolseverleri tribünlere tarihe tanıklık etmeye davet ediyorum.

Kırmızı beyaz ve ekibimizde sakat ve cezalı futbolcu bulunmazken özellikle son 2 haftada oynanan futbol atılan goller hepimizi mest etti.

Bunun devamı için yine aynı şekilde özellikle orta alan bölgesinde ofansif yönü güçlü bir kadroyla sahaya çıkıp oyununu rakiplerine kabul ettiren pozisyonlara giren seyir zevki veren bir Petrolspor izlemeye devam etmek istiyoruz.

Her zaman söylediğim gibi kadromuz sağlam savunmasının yanında saldırgan bir kadro yapısına sahip.

Bu sistemdeki devamlılığın liderliğe giden yolda kilit rol oynayacağını düşünüyorum.

Dilerseniz yarın konuk edeceğimiz puan tablosuna bakmaksızın ciddiye almamız gerektiğini düşündüğüm rakibimizi yakından tanımaya çalışalım.

1461 TRABZON FK'YI TANIYALIM

Geçtiğimiz sezon Trendyol 1.Lige yükselme play-off finali oynayan Karadeniz temsilcisi Iğdır FK'ya 1-0 mağlup olarak 1.Ligin kapısından döndü.

GİDENLER

Bu sezona kadro sirkülasyonu yaparak başlayan ve Taha Can Velioğlu, Tunahan Ergül, Hakan Yeşil, Hurşit Taşçı, Tarık Tekdal, Atabey Çiçek, Batuhan Kör, Emir Alagöz, İlhan Depe Ali Han Tunçer ve Fatih Solmaz gibi takımı sırtlayan önemli futbolcuları ile yollarını ayıran lacivert kırmızı beyazlı ekip kadrosuna çoğu Trabzon doğumlu futbolcuları katarak öze dönüş projesi gerçekleştirdi.

GELENLER

Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan çalışkan orta saha oyuncusu Ferhat Evren, Petrolspor'umuzdan savunma oyuncusu Hamza Özdemir, GMG Kastamonuspor'dan başarılı sağ bek Muhammed Sarıkaya, Iğdır FK'dan golcü oyuncu Süleyman Güneş, İstanbulspor'dan orta saha oyuncusu Eslem Öztürk,  Sincan Belediyesi Ankaraspor'dan tecrübeli stoper İbrahim Sürgülü, 23 Elazığ FK'dan kanat oyuncusu Talha Aydemir, Altınordu'dan ön libero Metehan Yılmaz, Menemen FK'dan Emre Kara ve geçtiğimiz sezon Kastamonuspor'da attığı 11 golle harika bir sezonu geride bırakan kanat oyuncusu Yusuf Türk'ü kadrosuna katan 1461 Trabzon geride kalan 7 hafta sonunda sadece 7 puan toplayabildi ve kendisine 13.Sırada yer bulabildi.

TRABZON FK İLE 5.RANDEVU

Daha önce rakİbî ile dört kez karşılaşan kırmızı beyazlı ekibimiz 1 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 3 kez de rakibine mağlup oldu.

Savunması ağır, orta sahası enerjik hücum gücü yüksek ancak formsuz silahlara sahip Karadeniz temsilcisine karşı kalite olarak kağıt üzerinde üstün olan takımımızın bunu sahaya yansıtması ve rakibini hafife almadan! Yine seyir zevki yüksek bir futbolla sonuca giderek gündüz saatlerinde oynanacak maçların sonucuna göre liderliği devralması dileğiyle.

Başarılar Bizim Takım….