İşini severek yapan genç

İşini severek yapan genç
11-09-2024

Ernas Group ve Besta City  firmalarının sahibi genç iş insanı Kadir Nasıroğlu’nu bugün ziyaret ettim. Kadir Nasıroğlu Batman ilimize önemli şekilde istihdam yapmaya gayret gösteren bir iş insanı 20 kişi ile başladığı bu yolda şu an yüzlerce insana istihdam sağlamış durumda kendisine soru cevap olarak sohbet ettiğimizde sorularımıza verdiği cevaplar onun ne kadar başarılı bir genç iş insanı olduğunu gösteriyordu. Valimiz Ekrem Canalp ve OSB yönetimi bu denli çalışkan ve azimli genç iş insanlarına destek verdiği takdirde Ülkemiz ekonomisine ve İlimize büyük katkı sunacaklarına inanıyorum.

Kadir Nasıroğlu’nu biraz tanıtmak isterdim sizlere;

Sayın Nasıroğlu bu işe ne zaman başladığı sorumuza, “Ben bu mesleğe Liseyi bitirir bitirmez başladım ve işletmemizi kurmaya başladım. Besta City Tekstil kurduğumuzda daha 18 yaşındaydım düşünün Liseyi yeni bitirmiştim. şu anda 23 yaşındayım Sonrasında Ernas Group firmasını kurdum ve yolumuza devam ettik.”

Peki,  Ernas Group kurmanızın amacı neydi sorumuza; “Amacım daha çok istihdam ve farklı sektörlerde farklı  iş yapmak ayrıca Ernas Group’un kalbimde yeri farklı çünkü babamın isminden esinlenerek kurdum bu firmayı. İş hayatımda Babamın bana verdiği desteklerini göz ardı edemem.”

Mesela farklı sektör dediniz hedefinizde ne gibi bir sektör var. Sorumuza, Yaklaşık 4 aydır bunun stabilizesini yapıyoruz AR-Ge ekibimizle inşallah belli bir seviyeye getirdiğimizde bunu İlimiz kamuoyuyla paylaşacağız.”

Genç yaşına rağmen yorulmadan çalıştığını belirten Nasıroğlu, “Hayır bilakis işimi her zaman severek yapıyorum elbette yorucu tarafları vardır ama günün sonunda hedefime ulaştığımda tüm yorgunluğumu unutuyorum. Ayrıca Apple – Kurucu ortaklarından Steve Jobs’un dediği gibi Şuna gerçekten inanıyorum ki, başarılı girişimcileri başarısız girişimcilerden ayıran şey sadece azimdir.

Evet, bu kısa sohbetimizde Bizde Kadir Nasıroğlu’nun hayatında başarılar diler İlimize daha büyük projeler sunması dileğiyle bize zaman ayırdığı için ayrıca kendilerine teşekkür ederim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ömer çiçekten
Ömer çiçekten 6 gün önce
Başarılar diliyorum ????