USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Kahramanlara selam olsun

Kahramanlara selam olsun

Metaneti, kahramanlığı, direnişi ve inancı doyasıya bir yıldan uzun süredir devam eden Gazze direnişinde gördük.

Toplumumuzda, Ülkemizde, Memleketimizde; sahtekârlıkları, kayırmaları, Narin’lerin ve bebeklerin katledilmesini, gıdada oynanan üçkâğıtçılıkları görürken Gazze’de insanlığı görüyoruz.

Çocuklarının ve torunlarının sefil yaratıklar tarafından şehit edilirken bir liderin duruşuna ve metanetine şahit olduk. Ne hissettik?

İlaçsız, hastanesiz, gıdasız, evsiz, susuz bırakılan bir halkın kahramanca duruşunu izledik. Bizlere kahramanlığı, insanlığı öğretmeye çalıştılar. Öğrendik mi?

Bizde; Narin’lerin katlinin organize bir şekilde Esfeli Safilinler tarafından örtbas edilmesi yaşanırken, kahramanlar; tanka, bombaya karşı koyuyorlardı. Gördük mü?

Bizde; “Aile dostumuzdurlar, bildiğimiz şeyler vardır.” Deyip susan güçlülerin susuşunu ve bu söylemi araştırmayanlar var iken; onlarda tüm varını yoğunu kaybettiği halde direnişe devam diyenler vardı. Farkı fark ettik mi?

Bizde;  Para için bebekleri öldüren çeteler türerken; orada mücahidi ile beraber omuz omuza savaşan kahraman Liderler gördük. Liderin ne olduğunu anladık mı?

Burada insanları kandırmak için birbirleriyle yarışan mahlûklar var iken; orada şehadet şerbeti içmek içen birbirleriyle yarışan kahramanlar izledik. Örnek aldık mı?

Her türlü gıdada hile ve sahtekârlık yapılırken orada bir çorba bile içemediği halde dürüst ve dimdik ayakta kalan kahramanları izledik. İbret aldık mı?

Burada elindeki imkânı kullanarak fahiş zamlar yapan insafsızlar paraya doymaz iken onlar ellerinde hiçbir şey yok iken her şeyin sahibi imiş gibi davrandılar. Para ile insanlığın olmayacağını anladık mı?

Burada elindeki silahı birkaç dönüm arazi için kullanıp kardeşini öldüren alçaklar var iken, orada vatanı ve mukaddesatı için düşmana silah kullananları gördük. Silahın ne olduğunu fark ettik mi?

Burada ne trafikte, ne hastane kuyruğunda, ne geçiş üstünlüğünde anlayış gördük. Orada Kahraman liderlerin ve halkaların anlayışına şahit olduk. Örnek aldık mı?

Orada tek başına savaşan liderin bir kolu kopmasına rağmen kalan kolu ile droneye sopa atması karşısında bizde depremzede malzemelerini çalanların farkına şahit olduk mu?

Bizde parayı saçına takan görgüsüzler var iken orada küçük çocukların moloz yığınları arasında her şeyleri varmış gibi hareket ettiğini gördük. Neye dönüştüğümüzü anladık mı?

İnancı ile metaneti ile bir toplumun nasıl dimdik durduğunu, tanklara ve uçaklara rağmen direnişi sürdürdüklerini gördük. İnancı kuşandık mı?

Sopa ile droneye kafa tutan tek kolla savaşan liderin karşısında; F-35 uçağı, savaş gemisi, tank ve topuna rağmen siren çaldığında sığınağa koşan Siyonist çete liderinin duramayacağını düşündük mü?

Ölenler mi yaşıyor, yoksa yaşayanlar mı ölü?  Şehadetin; doğruluğa, dürüstlüğe, hakka şahit olduğuna hala inanmadık mı?