Kırmızı – Beyaz Analizi

Kırmızı – Beyaz Analizi
21-07-2024

Merhaba sevgili Petrolspor taraftarları ve sporseverler,

Yeni bir sezona merhaba diyoruz.

Heyecan dolu bir başlangıcın eşiğindeyiz.

Nasıroğlu ailesinin sağladığı büyük destek ve sahiplenme ile birlikte, bu sezonu şampiyonluk parolasıyla karşılıyoruz.

Fernas Şirketler Grubunun finansal desteği ile yapılan kaliteli transferlerimizle birlikte, sahada büyük başarılar elde etmeye hazırlanıyoruz.

Kulübümüz, başarı dolu bir sezon için güçlü bir kadro oluşturma yolunda önemli adımlar attı.

İç transferde Yusuf Balcıoğlu, Mustafa Hüseyin Seyhan,  Muzaffer Kocaer, Mertcan Dağlı, Enes Öztürk ve Sebat Gençlikapor'a kiralanan Ökkeş Karaoğlu ile devam kararı alan kırmızı beyazlı ekibimiz devam eden dış transfer harekatında ise bir çok yeni futbolcuyu renklerimize bağladı.

Şimdi ise, yeni transferlerimizi sizlerle daha yakından tanıtmanın heyecanını yaşıyorum.

İşte yeni sezonda takımımıza katılan transferlerimiz ve analizleri.

***

ŞENOL FİDAN

 

Teknik Direktör

Yaş : 58

En son görev: Beşiktaş U19

Kırmızı beyazlı ekibimizin yeni teknik patronu Şenol Fidan geçtiğimiz sezon Beşiktaş U19 takımında görev yaptı.

Futbolculuk kariyerinin en parlak dönemini 1990-1993 yılları arasında üç yıl üst üste şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'ta geçiren 58 yaşında ki çalıştırıcı yıllarca Mehmet Özdilek ve Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yaptı.

Teknik Direktörlük kariyeri boyunca Beykoz, Kahramanmaraşspor, Kemerspor, Tuzlaspor ve son olarak Beşiktaş U19 takımında görev yaptı.

4-2-3-1 oyun sistemini tercih eden Şenol Fidan gençlere kattığı değer ile Türk futboluna armağan etmesi ile biliniyor.

Oldukça sakin ve karakterli bir yapıya sahip olan Fidan, profesyonel kariyerinde Teknik Direktör olarak takımları başında çıktığı 71 maçtan 22 galibiyet, 24 beraberlik ve 25 mağlubiyet alarak 1.27 gibi düşük bir puan ortalaması tutturdu.

Bu sezon kendi kuracağı kadro ile göstereceği performansı tüm futbolseverler gibi bende merakla beklerken şahsi yorumum teknik direktörlerin başarı veya başarısızlığında kadro kalitesinin büyük oranda belirleyici olduğunu ifade etmek istiyor, yeni hocamıza Batman'ınımıza hoş geldiniz diyor, taraftarın çok sevdiği koşan, ofansif futbol oynayan, oyunu görsel zevk veren ve kazanan bir takım izletmesi dileğiyle.

Başarılar Şenol Hocam

***

SEMİH KARADENİZ

Geldiği Takım : Şanlıurfaspor

Yaş : 28

Mevkii : Sağ Bek

TFF 1.Lig ekibi Şanlıurfaspor'dan kadromuza kattığımız 28 yaşında ki yetenekli sağ bek son iki sezon forma giydiği sarı yeşilli ekiple 62 maçta forma giydi sadece 1 gol kaydedip birçok asiste imza attı

Futbola 2011 yılında memleketinin takımı Trabzonspor'un alt yapısında başlayan Semih Karadeniz tüm kategorilerde forma giydikten sonra 2015-2016 sezonunda aynı takımda profesyonelliğe ilk adımını atarak bordo mavili formayla Süper Lig'de 5 karşılaşmada görev yaptı.

Daha sonra sırasıyla 1461 Trabzon, Zonguldak Kömürspor, üç sezon Kocaelispor ve son iki sezonu ise Şanlıurfaspor 'da geçiren Semih Karadeniz profesyonel kariyerinde 57'si 3.Lig, 85'i 2.Lig, 47'si TFF 1.Lig, 5'i Süper Lig olmak üzere toplam 194 kez sahaya çıkıp 3 gol kaydedip birçok asiste imza attı

Atletik fiziği, hızı ve dripling özelliğinin yanı sıra modern bek diye tabir edilen sağ kenarı iki yönüyle kullanma yeteneğine sahip tecrübeli bek, hırçın, mücadeleci ve takımı için herşeyini ortaya koyan yapısıyla kendini kısa sürede taraftara sevdireceğine inanıyorum.

Hoşgeldin Fırtına Semih…

 .................

İSHAK ÇAKMAK

Geldiği Takım : Şanlıurfaspor

Yaş : 31

Mevkii : Ön Libero

TFF 1.Lig ekibi Şanlıurfaspor'dan kadromuza kattığımız tecrübe abidesi İshak Çakmak geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde katıldığı Şanlıurfaspor'da 14 karşılaşmada forma giydi ve ligde zor günler geçiren takımını oynadığı futbolla ligde kalmasında Marco Paixão ile birlikte büyük rol oynadı.

1992 Muş Bulanık doğumlu orta saha oyuncusu futbola Konya Anadolu Selçuk futbol takımı alt yapısında başladı.

2007-2008 sezonunda Konya'nın 2.Lig temsilcisi 1922 Konyaspor'da profesyonel olan İshak Çakmak dört sezon boyunca bu takımda forma giydikten sonra 2012-2013 sezonunda Konya'nın en güçlü takımı Konyaspor'a transfer olarak 24 maçta forma giyip burada Süper Lige yükselme sevinci yaşadı.

2013-2014 sezonunda Konyaspor forması ile Süper Lig'de 10 maçta görev yaptı.

Daha sonra Boluspor, Gaziantep FK, Balıkesirspor, Keçiörengücü , Bandırmaspor, Ankaragücü, Iğdır FK ve son olarak Şanlıurfaspor formalarıyla profesyonel kariyerini sürdürdü.

Tüm profesyonel liglerde mücadele etme özelliği ile dikkat çeken tecrübeli defansif orta saha oyuncusu TFF 3.Lig'de 36 maç 3 gol, TFF 2.Lig'de 120 maç 7 gol, TFF 1.Lig'de 275 maç 20 gol ve 10 Süper Lig maçı olmak üzere kariyerinde toplam 447 maça çıkan tecrübe abidesi 27 gole imza attı.

Rakip ataklara karşı adeta duvar ören tecrübeli oyuncu koşan ,mücadelesini son düdüğe kadar sürdüren top kesme, ikili mücadelelerdeki hırsı ve yüksek pas yüzdesi ile kırmızı beyazlı ekibimizin orta sahadaki beyni ve nefesi olacağını söyleyebilirim.

Önünde üst düzey ofansif bir oyuncu oynadığı takdirde İshak'ın performansının katlanacağını düşünüyorum.

Hoşgeldin Duvar İshak…

Çarşamba : Ahmet Kesim & Samet - Karakoç

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?