Savaş kapıda

Savaş kapıda
14-07-2024

Ortadoğu yeniden şekillendirilmeye çalışılıyor. Emperyalizm, haritaları kendi sömürgeci mantığı ile çizmeye çalışıyor.

Haritaların çizilmesi, karışıklığa ve egemen güçlerin karşı karşıya gelmesine neden olacaktır. Bu da çatışma demektir.

Bir taraftan ABD ve AB Rusya’yı kıstırmaya çalışırken; diğer taraftan Ortadoğu üzerinde Siyonizmin çıkarlarına göre planlar kuruluyor.

Ukrayna’yı Rusya ‘ya karşı destekleyen ABD ve AB ülkeleri Rusya’nın hâkimiyetini kırmaya ve Onu etkisiz hale getirmeye çalışıyor.

Ukrayna’ya son olarak yapılan  43 milyar dolarlık yardım Batılı güçlerin niyetlerini göstermektedir. Sadece Ukrayna’da değil Rusya’nın egemenliğindeki ülkeleri de Rusya’ya karşı kışkırtmaya çalışıyorlar.

Diğer taraftan Siyonizmin aylardır Filistin topraklarında uyguladığı soykırım, Filistinlileri kendi toprağından sürmek ve tamamen Yahudileştirmek amacıyla yapılmaktadır.

Siyonizm önce Gazze,Batı Şeria ve diğer kısımları Filistinden arındırıp bu topraklara da Yahudileri yerleştirmek istiyor.

Bunu yaptıktan sonra Lübnan’a yönelip bu toprakları kendi hâkimiyetine almak istiyor. Lübnan’ın kendine tehdit olmasını engelleyecek planlar yapıyor.

Lübnan’da Hizbullah’ın olması İsrail’in İran ile karşı karşıya kalacağını gösteriyor. İran ile İsrail arasında çatışma er geç yaşanacaktır.

Rusya gerek Lübnan çatışmasında gerekse İsrail’in Suriye’ye girmesi ile çatışmaya dâhil olacaktır. ABD ve AB çatışmanın her aşamasında İsrail’in yanında yer alacaktır.

Siyonizmin amacı ile Evangelistlerin amacı aynı kapıya çıkmaktadır. Dünya’nın başına bela olan bu güruhlar Dünya’yı felakete sürüklemek istiyor.

Siyonizm Dünya üzerinde hâkimiyetini olabildiğince genişletmek istiyor. İnançlarına göre Arzı Mevud (Vadedilmiş topraklar) toprakları işgal edilmiş.

Bu topraklar ki, bu topraklar içinde Suriye ve Türkiye toprakları da yer almaktadır. Bu toprakları elde etmek için her türlü plan,proje ve fitneyi yürürlüğe koyacaktır.

Bu plan,proje ve fitne içinde taşeron örgütler,kukla örgüt yöneticileri olduğu gibi MOSSAD ve CIA  direk yönetimi de söz konusudur.

ABD ve AB yöneticilerinin kahir yönetici tebaası da Siyonizmin çıkarlarını korumaktadır. Siyonizm Lübnan’dan sonra, Suriye ve daha sonra Türkiye’ye yönelecektir.

Türkiye ve Suriye işin farkına varıp aralarında oluşturulan husumeti bir tarafa bırakıp ortak düşmana karşı işbirliği yapmak istiyor.

Türkiye,Suriye,İran ve Rusya bu ortak düşmana karşı güç birliğini sağlamaz ise Siyonizm ve Batılı güçlerle baş edemezler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?